Portfólió - Bölcs-Fedák György (2019)
A két év tanulmányait kellett átgondolnom, hogy mennyi mindent tanultan a képzés során. Először is azért jelentkeztem a mérnők tanár képzésre, mert úgy éreztem, hogy nem vagyok képes megfelelően átadni a tudásomat a diákjaimnak. Régóta az oktatás közelében dolgozom és úgy gondoltam szinte mindent tudok, és a tudásomnak megfelelően készítem fel a diákjaimat az életre. A képzés során sok megerősítést kaptam, hogy amit csinálok, azt jól csinálom, csak finomítani kell a módszereimen. Felvilágosítást kaptam arról is, hogy mit csinálok rosszul, mit kell okvetlen elkerülnöm a tanítás során. Olyan információkkal is gazdagabb lettem, amiket a pályafutásom alatt majd tudok hasznosítani. Sok hasznos tapasztalattal lettem gazdagabb. Úgy érzem, amiért én ide jelentkeztem megkaptam. Van hová fejlődnöm, de olyan tanárok óráin vehettem részt, ami segíti a szakmai fejlődésemet.