Portfólió (Csenki Attila) - Csenki Attila (2019)
A portfólió bevezetése bemutatja eddigi életutamat. Ezután a portfólió elméleti meghatározása és bemutatása következik. Az elméleti részben kitérek a tanári kompetenciákra. A kompetenciák EMMI törvénybeli meghatározása. Minden kompetenciához odaillő idézeteket választottam. Minden készség és kompetencia esetén saját életből való tapasztalatokat mutatok be. Egyéni reflexiókkal prezentálom tanári tudásom fejlődését. A végén összegzem a két év alatt elért pedagógiai eredményeimet. Majd köszönetemet fejezem ki a Benedek Elek Pedagógiai Kar tanárainak. Mellékletekben csatolom az összefüggő egyéni gyakorlat dokumentációit. Végezetül a kompetenciákhoz kapcsolódó csatolmányokat fűztem be.