Aprítéktermelés vizsgálata a Vértesi Erdő Zrt. Kisbéri Erdészetének területén - Orliczki Ádám (2019)
A Kisbéri Erdészet területén végeztem aprítéktermelési vizsgálatot. Ismertetem a mérés helyszínéül szolgáló erdőrészleteket és bemutatom az alkalmazott munkarendszert és gépeket. Vizsgálatom célja munkaidő tanulmány készítése a gépekhez, amely alapján következtetéseket vonok le a teljesítményükre, hatékonyságukra vonatkozóan. Az adataimból kiderült, hogy az adott gépek megfelelő teljesítményt nyújtanak, egy-két kivételtől eltekintve.