Walkindergarten ein neuer WEg zur Umwelterziehug - Sántha Tímea (2019)
Az erdei óvodák fontosságát elemzem a környezeti nevelés szempontjából, valamint a gyerekekre való hatását. Három különböző óvodában jártem s azokat a tapasztalatokat elemzem.