Az Endrédy Vendel Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Története - Süveges Judit (2019)
Dolgozatomban az Endrédy Vendel Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézet alapításának történetét mutattam be. Rudolf Steiner, a Waldorf pedagógia alapítójának élettörténete után az általa Stuttgartban létrehozott Waldorf iskola bemutatásával kezdtem, eztután rátértem a Waldorf iskolák magyarországi elterjedésére kezdve a Göllner Mária nevéhez fűződő iskolával, majd rétértem az Endrédy Vendel Waldorf Iskola történetére.