Óvodapedagógus és úszásoktató egy személyben - Árki Rebeka (2019)
Sok kisgyermek fél, amikor az első úszásoktatására megy. Mi van akkor azonban, ha az úszást, a saját óvodapedagógusa tartja? Milyen hatással van az úszás tanulásra, ha már az első perctől megvan a bizalom oktató és tanuló között? A gyermekek és a szülők véleménye alapján csupa pozitív hatása van, ha az óvodapedagógus az úszás oktató.