A bobai óvoda helyzete, felépítése, jövője és az evangélikus szellemiség megjelenése a mindennapi életben - Biczó Franciska Noémi (2019)
Szakdolgozatom fő témája a falukutatás. Bobán az evangélikus egyház múltja hosszú időre nyúlik vissza. Dolgozatomban szerettem volna választ kapni arra, miért pont ezt a vallást választotta az intézmény, és milyen hatást gyakorolt életükre a váltás. Mindent az óvodapedagógusok aspektusán keresztül vizsgáltam. Rátértem a dolgozók, a gyermekek, valamint a szülőkre gyakorolt hatásokra is.