Településszociológia - Vidék és Falukutatás Kóny Településszociológiája kiemelten az óvodára nézve - Ihász Krisztina (2019)
Dolgozatom Kónyról szól, annak rövid történetéről, mai szociológiájáról, illetve az óvoda történetéről. Mélyinterjúk segítségével feltártam a Kónyi önkormányzat és az óvoda közti kapcsolatot a helyi lokális értékek őrzése terén.