Grafikai eljárások(vizsgamunkák alapján) - Balta Viktória (2019)
A szerzemény egy képzőművészeti és kézműves specializációs szakdolgozat. Célom, hogy bemutassam a különféle grafikai eljárásokat, majd pedig ezeknek az óvodában történő használatát. Igyekszem az olvasót rávilágítani arra, hogy mennyi lehetőség van a művészetekben és a grafikában. Továbbá, hogy az egyes eljárások eszközeit milyen könnyedén tudjuk helyettesíteni akár otthon is. Igyekeztem minél több technikát, eljárást röviden bemutatni, a tapasztalataimat velük kapcsolatban megosztani. A szakdolgozathoz egy úgynevezett mestermunkát kellett készítenem, melyen keresztül bemutattam a különféle eljárásokat.