Különböző fás szárú energetikai ültetvények hozamainak vizsgálata a Pápa-Devecseri síkon - Pák Attila (2015)
A dolgozatomban feltártam a megújuló energiaforrások helyzetét illetve a biomasszával kapcsolatos lehetőségeket valamint a szerepét a jelenben és jövőben. Méréseket végeztem a Gógánfa 73/1-es területen. Számításokat végeztem a tömeg és az abszolút száraz fatömeg megbecslésére, és több szempontból összehasonlítottam a területen található két fajtát, a 'Kopeczkyt' és az 'AF2'-t. Próbáltam meghatározni azt a mintavételi számot, amivel még kielégítő becslési eredményeket lehet kapni. Végül megbecsültem a 2 év múlva a területen található biomassza mennyiségét.