A Vértesi Erdő Zrt. Síkvidéki Erdészetének területén lévő Lajos gróf út II. osztályú erdészeti feltáróút építési terve - Németh Gergely (2019)
A Vértesi Erdő Zrt. megbízásából feladatul kaptuk a Síkvidéki Erdészet területén létesítendő Lajos gróf út feltáróút építési tervét. Az út tervezési szempontból két főszakaszra volt bontható, melyből az első szakaszt terveztem én, a második szakaszt tervezőtársam. Az első szakasz elején már korábban megvalósult egy kiépített közelítőnyom, így ezen a szakaszon (487 m) a nyomvonal már adott volt, a tervezés során a lehetőségekhez mérten ehhez próbáltam igazodni. A második szakaszon (1,91 km) a tervezés a semleges vonal meghatározásával kezdődött, ez határozta meg a későbbi nyomvonalat.