Az intergenerációs nevelés kisgyermekkorban - Kovács Andrea (2019)
Dolgozatomban új, generációkat összefogó tanulási lehetőségeket kutattam. A generációk közötti tanulás egyre fontosabbá válik napjainkban és a jövőben. A jövő generációinak új oktatási lehetőségeket kell teremtenünk. Fontos, hogy hagyományaink őrzéséről is gondoskodjunk. A gyerekek legintenzívebb fejlődési időszakát kell kihasználnunk, a kisgyermekkort. Egy hagyományőrző óvoda pedagógusaival beszélgettem a néphagyományok gyerekekre gyakorolt hatásáról az óvoda és közösség idős lakóinak kapcsolatáról.