Munkakörtervezés munkakörelemzés a közszférában, egy ügyfélszolgálaton - Németh Ferencné (2019)
A dolgozatom témája a munkakörelemzés, munkakörtervezés a közszférában egy ügyfélszolgálaton. Kérdőíves elemzést végeztem a munkahelyemen. Arra a kérdésre kerestem a választ,hogy milyen az itt dolgozok leterheltsége, mennyire tudnak azonosulni a munkájukkal. Az elégedettség,az elhivatottság milyen formában jelenik meg az ügyintézők között. Mennyire elégedettek a munkahelyükkel, a vezetővel és a szakmai kihívásokkal. Mit várnak a munkájuktól, mit tennének azért, hogy elégedettek legyenek? Az ügyfelek igényeit mennyire helyezik előtérbe? Szerintem/szerintük mire lenne szükség a jobb teljesítmény eléréséért, a munka mint hivatás megbecsüléséért.