A korai anya-gyermek kapcsolat és annak alakulása a bölcsődei beszoktatás folyamán - Borsodiné Fettik Zsuzsanna (2019)
Dolgozatomban bemutatom a korai anya-gyermek kapcsolatot, és annak alakulását, a magyarországi bölcsődei élet legjellemzőbb állomásait, és a bölcsődei beszoktatás módszereit. Kutatásom során vizsgálom, hogy a különböző beszoktatási módszerek miként hatnak az adaptáció sikerességére. Vizsgálom, hogy a 60-as évektől napjainkig miként változott a beszoktatási módszerek megválasztása, és az édesanyák tájékozottsága a bölcsődei életről, illetve tudásukat mely fórumokról szerezték anno és napjainkban.