Portfólió - Varga-Poór Adrienn (2019)
Portfóliómban bemutattam azon elméleti ismereteimet, valamint gyakorlati tudásomat, melyekkel a közgazdásztanár képzés során gazdagodtam. Nagy hangsúlyt fektettem a kilenc pedagógiai kompetencia részletes kifejtésére, mely kapcsán szakirodalommal alátámasztva saját meglátásomat is ismertettem. Minden kompetenciát saját fejlődésemre vonatkoztatva is értelmeztem, melyet a képzés során készített két-két dokumentummal támasztottam alá. Munkámban megfogalmaztam jövőbeni önfejlesztésemmel, fejlődésemmel kapcsolatos céljaimat, mivel ez tudásom folyamatos bővítésének az alapja.