Készségfejlesztő társasjáték tervezése - Máté László Balázs (2018)
A szakdolgozatban a Spárta kincsei nevű társasjáték tervezésének folyamatát követhetjük végig, a piackutatástól a prototípus elkészítésén át a termékpiacra való bevezetés első lépéseinek leírásáig.