FRANCHISE RENDSZEREK FEJLESZTÉSE A DIEGO BEMUTATÁSÁN KERESZTÜL - Filó Angéla Katalin (2018)
A diploma dolgozat célja, hogy bemutassa a franchise rendszerben lévő vállalkozások működését és a jövőre nézve fejlesztési koncepcióit adjon a marketing stratégia segítségével. Bemutatásra kerül a franchise vállalkozás napi és operatív szinten történő munkája. Bepillantást enged a szervezet központi és a hálózat tagjainak együttműködésé-re. Részletesen kitér a fejlődési pályákra és a komparatív előnyök bemutatásával rávilágít a jövőbeni célkitűzések megvalósítására. Vizsgálja a piacon lévő legnagyobb franchise rendszereket, hálózatokat és azok elindításának lehetőségeit. Nemcsak B2B, hanem B2C marketing kommunikációs stratégiát javasol az új partnerek felkutatására és a hálózat bővítésére.