Szervezetdiagnosztika és szervezetfejlesztési terv összeállításának elmélete és gyakorlata multinacionális nagyvállalati környezetben - Kiszely Péter Pál (2018)
Dolgozatom során bemutatom a változásmenedzsment irodalmát a tanultak és Farkas Ferenc - Változásmenedzsment, Henry Mintzberg, Bruce Ahlstrand, Joseph Lampel - Star-tégiai szafari és a diagnosztikai módszer elméleti háttereként is szolgáló Frederic Laloux által jegyzett Reinventing Organizations művek alapján. Dolgozatom során bemutatom, hogy miként alkalmaztuk az újszerű Reinventing Or-ganisations módszerét és szellemét, valamint, hogy milyen módszereket, eszközöket hasz-náltunk a szervezetdiagnosztika és szervezetfejlesztési terv összeállításakor, hogy azok az adott csapat és helyzet igényeinek legjobban megfeleljen. Törekedtünk arra, hogy a változás vezetői elkötelezettek legyenek, felhatalmazásuk legyen és végül, de leginkább arra, hogy a csapat maga mutassa meg hol áll most és merre, hogyan kíván haladni a szervezeti fejlődés útján.