Közösségi pihenőbútor tervezése újrahasznosított alapanyagok felhasználásával - Mihály Flóra (2018)
Ebben a szakdolgozatban az újrahasznosított alapanyagok rövid áttekintő bemutatása után feltérképezem a piaci hiányt, majd a megfelelő adatmennyiséggel egy olyan követelményrendszert hozok létre, amely tartalmazza a témakörrel kapcsolatosan felmerülő problémákra a megoldásokat. A tervezési fázisban igyekszem minden információ függvényében egy használható, ugyanakkor esztétikus bútort tervezni a közösség számára. Célom, hogy az a fajta szemléletmód, amelyet a bekapcsolódó környezettudatos ipari cégek is képviselnek fennmaradjon továbbra is.