NÉZZ A FÁRA MÁS SZEMMEL! – A gyermekek holisztikus látásmódjának fejlesztéséről - Molnár Kata (2018)
1. A témaválasztás indoklása 2. A fák és az ember kapcsolata 3. A fa, mint életút 4. A fa, mint élő-lény 5. A holisztikus látásmód fejlesztésének szükségessége, játékgyűjtemény