A VELUX MAGYARORSZÁG LKR KFT. ÁLTAL HASZNÁLT LOGISZTIKAI MUTATÓSZÁMOK ELEMZÉSE - Varga Patrik (2018)
A szakdolgozat célja, a VELUX Magyarország LKR Kft, által használt logisztikai mutató-számok ismertetése, bemutatása a hozzájuk kapcsolódó hibák feltárása és fejlesztési javas-latok bemutatása. A szakdolgozat elkészítéséhez megismertem a fertődi telephelyen lévő logisztikai folyama-tokat és a hozzájuk kapcsolódó teljesítmény mutatószámokat a szakmai gyakorlatom során. Vizsgáltam azokat a folyamatosan felmerülő kérdéseket, melyek alapján hiba lehetőségét figyeltem meg a KPI mutatószámok kapcsán. A dolgozatomban bemutatásra kerül a VELUX Magyarország LKR Kft. története, tevé-kenysége a logisztikai osztály bemutatása a benne lévő csoportokkal együtt. A fertődi te-lephelyen lévő raktári adatok és szervezeti felépítés körbe járása is. A dolgozat feltérképezi a kulcsfontosságú mutatószám más néven KPI alapelveit, felépíté-sét, a hozzá kapcsolódó kritériumokat és módszertanokat a használatával kapcsolatban. Mélyebben foglalkozik a VELUX Magyarország LKR Kft. logisztikai mutatószámok be-mutatásával, elemzésével és a hozzájuk kapcsolódó hibák feltárásával. Összefoglalja azo-kat a fejlesztési javaslatokat, melyek a kialakult lekérdezések és adatfelhasználásokkal ösz-szefügg. Összefoglalom a logisztikai mutatószámok elemzését és használati területeit. A rendszer megismeréséhez a fertődi logisztikai területen végzett tapasztalataimat használom, és meg-oldási javaslatot teszek a hibákra és problémákra.