Kiskereskedelmi kommunikációs eszközök összehasonlítása a HoReCa és a hazai láncok csatornában - Budavári Csilla (2018)
A digitalizáció és az FMCG szektor általánosságai, az élelmiszer kiskereskedelem kialakulása a rendszerváltástól napjainkig, valamint a boltszámok alakulása az ezredforduló óta, kitérve a világválság hatásaira. A kiskereskedelmi csatornák különbözőségei, a csatornák mélyebb bemutatása gyakorlati jellemzőkkel, példákkal. A kiskereskedelmi kommunikációs eszközök teljeskörű elméleti bemutatása, valamint gyakorlati példák. A kommunikációs eszközök közötti különbségek és átfedések bemutatása a különböző kiskereskedelmi csatornákban. Esettanulmány a Lay’s márka két ízének kóstoltatásával történő aktivitás bemutatásával.