Innovációk a bútoriparban, különös tekintettel a transzformer-és okosbútorok - Kiss Anita Mária (2018)
Bútoripari innovációk bemutatása transzformer-és okosbútorok kiemelt fókuszban. Aktuális külföldi és belföldi trendek összehasonlítása, javaslattétel hazai ipari részvevők számára.