Egy elfeledett bécsi metróállomás új élete - Molnár Melinda (2018)
Bécs egyetlen üzemen kívüli metrómegállóját választottam a diplomamunkám helyszínéül. A szerencsés elhelyezkedése, a kézenfekvően jó tömegközlekedése, az éjszakai élet vérkeringésébe tartozó városszövet együttesen jó kiindulást biztosít ahhoz, hogy egy használaton kívüli létesítményt újra életre lehessen kelteni. A helyszín ezen adottságai miatt egy szórakozóhely tervezését választottam.