Nemzetközi szállítmányozás és logisztika a Wiedenmann Kft logisztikai rendszere - Kiss László (2018)
Manapság elengedhetetlen a logisztikai rendszer kialakítása és folyamatos fejlesztése a vállalatok életében. Záródolgoztatom témája a logisztika, nemzetközi szállítmányozás és a Wiedenmann Kft logisztikai rendszere de szeretném a logisztika fogalmát,történetét valamint a logisztika jelenlegi helyzetét is áttekinteni. A záródolgozati témaválasztásom szakterületét illetően egyértelműen befolyásolt az érdeklődés a logisztika és szállítmányozás iránt és inspirált a tanulmányaim során megszerzett ismeretanyag valamint az,hogy már több mint 8 éve ezen a területen dolgozom. Röviden be fogom mutatni a különféle szállítmányozási,szállítási és fuvarozási módokat Továbbá szeretném bemutatni munkahelyem logisztikai rendszerét, és bepillantást adni annak előnyeibe és hátrányaiba egyaránt,továbbá szeretnék ezekre megoldást találni.