PÁLYÁZATKÉSZÍTÉS,PÁLYÁZATOKKAL KAPCSOLATOS TEENDŐK - Halász Dóra (2018)
Záródolgozatom témájául a pályázatkészítést és pályázatokkal kapcsolatos feladatokat választottam. Egyrészt azért, mert pályázattal kapcsolatos folyamatokat a munkahelyemen – és egyben a szakmai gyakorlatom helyszínén – is végezhettem. Másrészt az egyetemen a tananyag keretében foglalkoztunk pályázatírással is. Dolgozatomban szeretném bemutatni, mi az a pályázat, a pályázatkészítés elméleti részét és gyakorlati folyamatát, valamint azt is, hogyan lehet sikeres egy pályázat. Szeretnék egy rövid betekintést adni mindazoknak, akiket érdekel a pályázatok világa, hogyan kell egy pályázatot előkészíteni, mi mindenre kell odafigyelni egy pályázat összeállításánál és a benyújtásához. A dolgozatban kitérek arra, mit tartalmaz egy pályázat, milyen nyomtatványokat kell hozzá kitölteni, szükség esetén hol tudunk segítséget kérni egy pályázat benyújtásához. Dolgozatomban összegyűjtöttem né-hány olyan internetes oldalt, ahol tájékozódni lehet az aktuális pályázatokról. Bemutatok pályázati anyag összekészítésével kapcsolatosan olyan feladatokat, amiket a szakmai gyakorlóhelyen végeztem, majd az egész dolgozat lezárásaként összefoglalást is készítettem.