7. Nemzetközi Textilművészeti Triennálé - arculatterv - Torjai Laura (2018)
A diplomamunka teljes szövegének megismerése ügyében forduljon a Soproni Egyetem Központi Könyvtár és Levéltárához: Postai cím: 9400 Sopron, Bajcsy Zs. E. u. 5., e-mail: library@uni-sopron.hu, tel.: +36-99/518-223