Multinacionális vállalat környezetirányítási rendszerének vizsgálata (Environmental management sístem analysis at a multinational corporate example) - Molnár Imre (2018)
Szakdolgozatomban integrált környezetirányítási rendszer működését tanulmányoztam választott multinacionális vállalat esetében. Átvizsgáltam a témához kapcsolódó szakirodalmat. Megismerkedtem a vállalat telephelyével, korábbi rendszereivel, a rendszerek integrálhatósági lehetőségeivel, a vállalat gyártási folyamataival. Megvizsgáltam a vállalat jelentős környezeti hatásokat érintő költségcsökkentő programját. Javaslatot tettem a jövőbeni környezeti célok és fejlesztések megfogalmazására.