Új weboldal fejlesztése a Faipari Tudományos Alapítvány számára - Weisz Ferenc Ferdinánd (2018)
Szakdolgozatomban az egyetem keretein belül működő Faipari Tudományos Alapítvány számára készítettem új weboldalt, mely elősegíti az alapítvánnyal kapcsolatos információk korszerű módon történő közlését és újra elérhetővé teszi a magyar-német nyelvű faipari szakszótárat. Szakdolgozatom első részében írok a webfejlesztéssel kapcsolatos korábbi tanulmányaimról, majd többféle szempont alapján megvizsgálom az online szótárakat, illetve számba veszem az alkalmazni kívánt technológiákkal kapcsolatos alternatívákat. Ezek után következik a weboldal tervezési fázisa, majd pedig a megvalósítás kérdéseit veszem számba. Az elkészült weboldal reszponzív, modern megjelenésű, és technológiai viszonylatban is követi a mai trendet. A weboldal részeként megvalósult statikus tartalomépítés, regisztráció és bejelentkezés, kezeli a felhasználók jogosultságait és része a faipari szakszótár.