Dokumentáljunk, de hogyan? Az egészségügyi dokumentáció és a betegbiztonság kapcsolata - Pappné Kozma Krisztina (2018)
Ápolóként és ápolás vezetőként a beteg és dolgozói biztonságot szem előtt tartva jelenle-gi humánerőforrás helyzetet is figyelembe véve egy olyan témát dolgoznék fel, mely a kompetencia körömhöz tartozik és kialakításának, fejlesztésének aktív résztvevője voltam és vagyok. Dolgozatomban röviden szeretném bemutatni azokat a törekvéseket, mellyel csökkenteni kívánjuk a dolgozóink adminisztrációs terheit, de növelni kívánjuk betegbiztonságot, az információáramlás biztonságát és szeretnénk megfelelni a jogszabályi előírásoknak is.