CSR ÉS ZÖLD MINŐSÍTÉSŰ IRODAHÁZAK MARKETING AVAGY TÉNYLEGES KÖRNYEZETTUDATOSSÁG A MAGYAR IRODAPIACON - Valálik Erika (2018)
Szakdolgozatom témaválasztása a magyar irodapiacra esett, ezen belül is szeretném vizsgálni a zöld minősítéssel rendelkező épületeket. A kérdés amire a választ keresem: a zöld minősítés valós környezettudatosság avagy jó marketing?