Innováció menedzsment a FEMTONICS két-foton lézer pásztázó mikroszkópok fejlesztése során - Iván Zsolt (2018)
Napjainkban az élettudományokkal kapcsolatos üzleti életben csak azok a cégek képesek az élvonalba tartozni, melyek folyamatosan dolgoznak az újabb és újabb technológaiai megoldásokon, amelyekkel korábban sohasem publikált eredményekre képesek a kutatók. Azonban ez a folyamat nagyon bonyolult, sokrétű. Ebben a dokumentumban arra próbálok rávilágítani, hogy cégünk milyen eszközöket alkalmazott az innováció menedzsment során, hol tért el a szakirodalmi ajánlottaktól és miért volt erre szükség.