MAN TGA 26.410 és MAN TGS 26.480típusú tehergépkocsik faanyagmozgatásban történő alkalmazásának vizsgálata - Illés László (2015)
Diplomamunkám során két MAN gyártmányú tehergépkocsi faanyagmozgatásban történő alkalmazását vizsgáltam. Először bemutattam a tehergépkocsikat üzemeltető vállalkozást, majd szóltam néhány szót az árufuvarozásról. Ezután bemutattam a gyártócég történetét és a TG termékcsaládot. Részletesen ismertettem a gépekre vonatkozó műszaki adatokat, majd időszerkezeti és költségelemzést készítettem, melyeket később kiértékeltem. Végül ismertettem néhány felmerülő műszaki problémát a gépekkel kapcsolatosan. Vizsgálataim során olyan következtetésre jutottam, hogy a megfigyelt szempontok alapján a két tehergépkocsi között minimális különbség mutatható ki.