Akác felújítás és telepítés gépesítésének vizsgálata a Nyírerdő Zrt. területén - Bodonyi Gábor (2018)
A dolgozatom témája az akác felújítás és telepítés gépesítésének vizsgálata a Nyírerdő ZRt. területén. A dolgozatomhoz szükséges méréseket a Nyírlugosi és a Nyírbátori erdészet területén végeztem 3 különböző területen 3 különböző munkagép munkáját vizsgáltam. A mért adatok alapján idő- és költségelemzéseket végeztem, melyeket összehasonlítva átfogó képet kaphatunk a különböző műveletek teljesítményére és költségére. A mérések és számítások során igyekeztem, egy átfogó képet kapni az akác telepítés és felújítás gépesítésére nézve.