A digitális vadfényképezés alkalmazási lehetőségei a felnevelt szaporulat becslésben vaddisznó esetben - Pék Dániel Tibor (2018)
A dolgozatom témája A digitális vadfényképezés alkalmazási lehetőségei a felnevelt szaporulat becslésében vaddisznó esetében. Ebben próbáltam kitérni alapvetően a szaporulat vizsgálatra. Megfigyeltem, hogy adott szórón adott évben mennyi konda látogatja a szórókat, és próbáltam mindig egyet kiválasztani, amiből kielemezhető anyagokat tudtam csinálni. Több konda is előfordul a szórón, de általában csak egy vagy egy sem, amelyik rendszeresen visszatért a szóróra ami alapján megfigyelhettem volna a szaporulatot.