Pilisi Parkerdő Zrt. Disznós-hegyi kiszállítóútjának építési terve - Csepregi János (2015)
A Pilisi Parkerdő Zrt. megbízásából feladatom volt elkészíteni a Visegrádi Erdészet területén létesítendő Disznós-hegyi kiszállítóút építési tervét. Az út tervezési szempontból két szakaszra bontható. Az első szakaszon már korábban megvalósult egy erdészeti feltáróút földmunkája, így ezen a szakaszon (1,2 km) a nyomvonal már adott volt, a tervezés folyamán a lehetőségekhez mérten ehhez próbáltam ragaszkodni. A második szakaszon (1,2 km) a tervezés a semleges vonal meghatározásával kezdődött, ez határozta meg a későbbi nyomvonalat.