A MINŐSÉG MENEDZSELÉSE A SZOFTVERFEJLESZTÉSI IPARÁGBAN - Simonics Dávid (2017)
A dolgozat feladata a minőség menedzselésének bemutatása a szoftverfejlesztési iparágban. Mit jelent a szoftvereknél a minőség és milyen tényezői vannak. Milyen gazdasági hatásai vannak a jó minőségű szoftverterméknek. Bemutatásra kerül a kontextus és a szoftver gazdasági jellemzői. A szoftvertesztelés szerepe és a tesztmenedzsment lehetőségei is a vizs- gálat részei.