Szenzorok definiálása virtuális térben Android alapokon - Gajdos Péter Bence (2017)
A szakdolgozat keretein belül egy olyan alkalmazás került megvalósításra, mely gyártótól független szenzorokkal képes adatkapcsolatot létesíteni a SensorHUB adatbázison keresztül, valamint szenzorok vizuális megjelenítését biztosítja egy felhasználó által beállított alaprajzon, vagy Google Maps térképen. Továbbá biztosítja a szenzorok adott meta adatainak kezelését az alkalmazáson keresztül.