Koncertszervező webalkalmazás fejlesztése - Ábrahám István (2017)
Szakdolgozatom témája egy online koncertszervező webalkalmazás fejlesztése Laravel keretrendszer és React segítségével. Munkám tartalmazza a feladat bemutatását, ismerteti a fejlesztéshez használt eszközöket és technológiákat, valamint végigvezet a fejlesztés érdekes szakaszain. Némi elméleti bevezető után, a dolgozat az egyes funkciók fejlesztését mutatja be és az ehhez szükséges technológia alapjait ismerteti. Az alkalmazás azonban nem csupán koncertek szervezésére alkalmas; helyet kapott benne a regisztrált felhasználók számára jegyvásárlási lehetőség is.