Fajátékokat bemutató webalkalmazás implementálása - Kiss Katalin (2017)
A szakdolgozatomban egy fajátékokat készítő vállalkozás számára fejlesztettem egy olyan webalkalmazást, amelyen keresztül az elkészült fajátékok bemutatásra kerülnek. A dolgozat első felében az általam használt informatikai technológiákról, PHP és CSS keretrendszerekről írok. Később a felhasználói élmény kialakításáról és a marketingtevékenységről beszélek. Fajátékokat forgalmazó webáruházakat elemzek szekunder kutatással hazai és külföldi viszonylatban, hogy ezek milyen külsővel rendelkeznek és hogyan épülnek fel. A front-end webfejlesztésről szóló fejezetben a megvalósítást fogom taglalni, beleértve a reszponzívitást, a galériát, a CSS animálást és tovább. Back-end webfejlesztésként egy hírlevélküldő rendszert készítettem, amin keresztül a hírlevelek továbbíthatók a felhasználók felé, akik korábban feliratkoztak, továbbá nyelveket (angolt és németet) adtam hozzá a webalkalmazáshoz. A szakdolgozatom utolsó részében a 3D modellezésről és a modellről lesz szó, amit elkészítettem.