Szerszám élezési műhely tevékenységének minősítése és jövőbeni fejlesztésének lehetősége - Hetesi Nándor (2017)
Szerszám élezési műhely tevékenységének minősítése, a meglővé gépek pontosságának vizsgálása, élezési minőség vizsgálása és jövőbeni fejlesztésének lehetősége teljes üzemre nézve és a kiemelt munkaterületek fejlesztése.