A Kristilla Kft logisztikai és beszerzési folyamatainak vizsgálat - Németh Nóra (2017)
A szakdolgozatom a Kristilla Kft logisztikai és beszerzési folyamatait vizsgálja. Tartalmazza ezen kívül a logisztikai, a beszerzés, az anyag- és készletgazdálkodás elméleti bemutatását, a cég történetét, kialakulását, milyen megfontolásból választották Magyarországot az olasz tulajdonosok, továbbá az említett logisztikai folyamatok cégen belül gyakorlatban történő bemutatását. Dolgozatom célja, hogy vizsgálja, mennyire működnek hatékonyan a logisztikai, különösképpen a beszerzési, az anyag- és készletgazdálkodási folyamatok a Kristilla Kft-ben. Szakdolgozatom elkészítése során egyértelművé vált, hogy a logisztika területén is kiemelkedően fontos szerepe van a megfelelő kommunikációnak annak érdekében, hogy a megfelelő információk, a megfelelő időben, a megfelelő emberek számára eljussanak. Így a beszerzés és az egész komplexum minél hatékonyabban tudja ellátni feladatát. A részlegek produktív együttműködésükkel magasabb színvonalon tudják biztosítani a vendégek igényeit. Végeredményben a szakdolgozat lehetőséget biztosított arra, hogy belelássak egy cég működésébe, egy vállalat részévé válhassak még ha csak egy kis időre is, valamint arra is, hogy munka- és szakmai tapasztalatot szerezhessek.