Az ÉSZAKERDŐ Zrt. közlóléti tevékenysége és népszerűsítési lehetőségei - Tóth Gabriella (2017)
Az erdőgazdaságok életében egyre fontosabb az erdészeti kommunikáció és a marketing. A dolgozat a jelenlegi erdészeti kommunikáció eszközrendszerét és az ÉSZAKERDŐ Zrt. közjóléti tevékenységét, valamint marketing fejlesztési lehetőségeit mutatja be. A társaságnak fontos célkitűzése a célközönség megtalálása és a hozzátartozó kommunikációs stratégia kialakítása. Legköltséghatékonyabb lehetőség erre a vállalat honlapjának fejlesztése.