Raktározás a Provertha Zrt.-nél - Pálfi Ádám (2017)
A gazdaság folyamatos és gyors fejlődése, olyan logisztikai szolgáltatók részvételét kíván-ja meg, amelyek már a globális piac igényeinek megfelelően tudják kielégíteni a szükségle-teket. A Provertha egy ilyen vállalatnak minősül, hiszen a partnerköre meglehetősen széles. A „Raktározás a Provertha Zrt.-nél” című dolgozatom a vállalatnál eltöltött szakmai gyakorlatom során szerzett információk alapján, azok felhasználásával készült, és a vállalat működését, raktározási gyakorlatát fogja bemutatni. A témaválasztás indoklásául szolgál, hogy a szakmai gyakorlatomat a cégnél töltöt-tem, ahol lehetőségem nyílt a gyakorlatban is megismerni a Provertha E. C. Zrt. teljes mű-ködését, raktározási tevékenységét, logisztikai rendszerét és az itt gyártott alapanyagok nagy részét. Minden vállalatnak szüksége van a fejlődésre ahhoz, hogy megőrizze a piacon elfog-lalt helyét, vagy esetleg feljebb lépjen a ranglétrán, ezért folyamatosan korszerűsíteni és fejleszteni kell, ami alól a Provertha sem kivétel. Ennek jegyében röviden arra is kitértem, hogy hol lehetne fejleszteni a cégnél, azon belül is a beledi telephelyen. A Provertha-nál a termékeket a lehető legjobb minőségben és a lehető leggyorsabban próbálják előállítani, amire szükség is van, mert a piaci verseny és maguk a versenytársak is folyamatosan erő-södnek. A Provertha legnagyobb előnye, hogy képes alkalmazkodni a különböző kérések-hez, megrendelésekhez és jó kapcsolatot ápol partnereivel. Ezért úgy gondolom, hogy a pi-acon betöltött szerepe és pozíciója a jövőben is stabil lesz.