Logisztikai folyamatok a Roto Elzett Certa Kft.-nél - Baranyai Rita (2017)
A logisztikai folyamatok a Roto Elzett Certa Kft.-nél című záródolgozatom a vállalatnál töltött 3 és fél hónap alatt összeszedett tudást és tapasztalatokat mutatja be. Ezen belül is magát a Roto-t szeretném bemutatni mint sikeres, fejlődő vállalatot, majd kitérnék a raktározásra, amely a legközelebb áll hozzám. Témaválasztásomnál fő szempont volt, hogy azon a helyen élek ahol a vállalat egyre nagyobbra növi ki magát. Másodsorban pedig, hogy itt tölthettem el a szakmai gyakorlatomat, ahol számos dologra tanítottak és mutatták meg a szakma rejtelmeit. Logisztika az energia, személyek, anyagok, alapanyagok, félkész- és késztermékek, információk rendszeren belüli és rendszerek közötti áramlásának tervezésével, vezérlésével, szabályozásával, ellenőrzésével megvalósításával foglalkozó menedzsment-szemlélet, melynek célja a folyamathoz járuló összköltség és a vevőkiszolgálás színvonala közötti optimális elérése. A Roto Elzett Certa Kft. vevőcentrikus, korszerű szakmai és logisztikai hátteret biztosít Délkelet-Európa ajtó és ablakgyártóinak és ezt szeretnék a jövőbe is tovább vinni. A vállalat folyamatosan fejlődik. Új sorok, új gépek állnak rendelkezésre a dolgozók számára. Örülök, hogy egy ilyen családias légkörben tölthettem el a szakmai gyakorlatomat.