Termelésinformatika oktatást támogató weboldal fejlesztése - Sarang Mónika (2017)
A szakdolgozatomban elkészítettem egy oktatást segítő weboldalt, ami a diákok és a látogatók számára segíti a megismerkedést a termelésinformatikával. A dolgozat első részében mutatom be a termelésinformatikát és weboldalhoz kapcsolódó elméleti hátteret. Ezek után lesz szó a korábban elkészített felületről, ahol a honlap alapjairól mesélek. Ide tartozik a design, esettanulmányok menü, valamint a kapcsolat, rólunk és a főoldal elkészítése. Ezt követően fogok beszélni az ebben a félévben megvalósított feladataimról. Bemutatom az algoritmusokat, a jogosultág-kezelést és a többnyelvűsítést és ezek elkészítési fázisait.