Bakonyerdő Zrt. Kék-hegyi kiszállító útjának tervezése - Nagy Barnabás Lajos (2017)
A Bakonyerdő Zrt. megbízásából feladatom volt elkészíteni a Bakonybéli Erdészet területén létesítendő Kék-hegyi kiszállítóút építési tervét. Az úttervezési szempontból két szakaszra volt bontható. Az első szakaszon már korábban megvalósult egy épített közelítőnyom, így ezen a szakaszon (265 m) a nyomvonal már adott volt, a tervezés során a lehetőségekhez mérten ehhez próbáltam igazodni. A második szakaszon (1,56 km) a tervezés a semleges vonal meghatározásával kezdődött, ez határozta meg a későbbi nyomvonalat.