Apríték termelési lánc vizsgálata a ZALAERDŐ Erdészeti Zrt. területén - Bácsai Róbert Attila (2017)
A Zalaerdő Zrt. területén végeztem apríték termelési lánc vizsgálatot. Az elemzett gépek egy magántulajdonú, erdészeti munkákat végző vállalkozás a Rixa-terra Kft. tulajdonát képezik. A méréseim során az egyes gépek munkateljesítményét állapítottam meg munkaidő elemzés segítségével, erdőrészletenként. Végül ezen adatok birtokában egy összesítést végeztem arra nézve, hogy miként teljesít a géplánc különböző körülmények között, majd a vizsgálatomból kiderült, hogy az adott gépek megfelelő teljesítményt nyújtanak, mind egyenként vizsgálva, mind rendszerben szemlélve.