Erdei melléktermék feldolgozás a Vértesi Erd - Kocsi Dóra (2017)
Erdei melléktermék feldolgozás a Vértesi Erdő Zrt. üzemében A Vértesi Erdő Zrt. nemrég elkészült gyümölcsfeldolgozó manufaktúrájának egy éves üzleti tervét készítettem el. Tervezésem során az általam összeállított termékpaletta előállítására vonatkozó költségeket, valamint a késztermékek értékesítésekor keletkező bevételeket kiszámoltam és összesítettem. A kapott értékeket alapul véve megállapítottam az üzemre vonatkozó gazdasági eredményt, vagyis a várható nyereséget, amelyből a tervezet kiértékelése során arra a megállapításra jutottam, hogy az adott körülményeket figyelembe véve a gyümölcsfeldolgozó gazdaságosan üzemeltethető.