Lakóparkok környezeti problémái - Szabó Fanni (2017)
Dolgozatom a lakóparkok kialakulásához vezető folyamatokkal foglalkozik, megvizsgálva és áttekintve az urbanizációt, annak környezeti következményeit. Hatásvizsgálat során alkalmazott lépésekkel mutattam be a lakóparkok környezetre vonatkozó hatásait, problémáit, mind a létesítési és működtetési fázisban egyaránt. Összességében arra a következtetésre jutottam, hogy a legnagyobb hatással a megnövekedett lakossággal egyenes arányosságban megnövekedett járműforgalom emelhető ki leginkább.